De best gelezen blogposts van juni

Zoals ik al vertelde in mijn Zomerdienstregeling, krijgen jullie deze maand ‘het beste van de maand’ een blogpostje later. Dit omdat ik jullie niet wil spammen met twee blogposts op een dag, krijgen jullie vandaag het maandoverzicht van juni.

De spelregels: ik deel de drie best gelezen blogposts van de maand, maar Lezen voor de Lijst telt niet mee. Deze blogpost is namelijk zo ongeveer iedere maand de best gelezen blogpost, en dat wordt op een gegeven moment een beetje saai. In plaats daarvan geef ik iedere maand 1 blogpost een wildcard. Dit is meestal een blogpost die van mij wat meer aandacht had mogen krijgen, of een blogpost die voor mij belangrijk was in de afgelopen maand. Inmiddels heb ik er nog een spelregel aan toegevoegd: ook de blogpost over ABA telt niet mee. Dit is namelijk een blogpost die enorm afwijkt van mijn normale blogposts, en net als vorige maand scoorde deze blogpost ook deze maand weer extreem hoog (Lezen voor de Lijst krijgt flinke concurrentie, zullen we maar zeggen)

De drie best gelezen blogposts

Afknappers in thrillers (een blogpost waarin ik deel wat ik een enorme afknapper vind in thrillers. Had ik al eens gezegd dat negativiteit beter scoort dan positieve posts?)
Wat ik niet uitlas… deel 21 (deze serie is razendpopulair op mijn blog, volgens mij haalt deze serie bijna iedere keer de top 3 van de maand)
ZomerLezen: Cozy Crime (de eerste aflevering van ZomerLezen van dit jaar!)

De wildcard

De wildcard van deze maand is meteen een tip voor de zomervakantie: 7 redenen waarom jij deze zomer een bibliotheekabonnement wil. Een abonnement op de bibliotheek is een goede investering, zeker in de zomer (en in de herfstvakantie, de kerstvakantie, de voorjaarsvakantie en de meivakantie. O, en in de rest van het jaar ook wel). Wist je trouwens dat kinderen en jongeren tot 18 jaar gratis lid kunnen worden? En dat er bij je bibliotheekabonnement vaak ook extra voordelen zitten? Nee? Dan moet je snel die blogpost lezen (en daarna lid worden van de bieb).

2 gedachtes over “De best gelezen blogposts van juni

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.