De flaptekst van BookSomeTea

Mijn naam is Nienke Posthuma. Ik ben een fanatieke lezer en zie in bijna elk boek wel iets positiefs. Daarnaast ben ik een groot liefhebber van thee. Mijn studie Nederlands heeft me de mogelijkheid gegeven om patronen in en achtergronden van boeken te leren zien. Mijn theekennis is volledig autodidactisch.

Op mijn blog schrijf ik over boeken en thee, maar ook over lezen. Waarom is dat bijvoorbeeld goed voor je? En wat is het nut van het lezen van fictie? Ik bespreek de actualiteit rondom lezen, en geef daarnaast mijn visie op bijvoorbeeld het Lezen voor de Lijst. Ik zet me in tegen de ontlezing (onder ander met de serie ZomerLezen) en schrijf ook regelmatig over de bibliotheek.

Maar het is niet alleen maar serieus gedoe hier. Regelmatig tref je ook gezellige blogposts aan. Bijvoorbeeld over lezen in verschillende seizoenen, hoe je de lekkerste ijsthee maakt of welke boeken/thee je mentaal een beetje kunnen ondersteunen in zware tijden.

Dus: pak een lekker kopje thee en lees gerust mijn hele blog uit!

P.s.: wil je contact met mij? Mail dan naar booksometea[at]gmail.com

Wil je mij een recensieboek toesturen, of wil je graag weten waarom ik zelf geen recensieboeken aanvraag? Lees dan deze blogpost.