Friday Five: boekbloggers die ik in het het zonnetje wil zetten

Friday Five is een tag die bedacht is door Joost van NerdyGeekyFanboy. Iedere vrijdag zetten diverse bloggers vijf boeken binnen een thema centraal. Deze keer is het thema bedacht door Joany van Craving Pages: boekbloggers die je in het zonnetje wil zetten.

Joany is ook meteen de eerste die ik in het zonnetje wil zetten. Op haar blog Craving Pages bespreekt ze diverse soorten boeken, en ze heeft leuke series, zoals WensThee, die ik (met toestemming!) op mijn blog heb omgezet in de TheeBoekMatch. Daarnaast zet Joany zich actief in voor de bloggers-community (oa op Facebook en op haar eigen blog). En ze maakt hele mooie foto’s voor op haar eigen blog. Super!

Ook Joost mag hier wel een plekje krijgen, alleen al omdat hij de Friday Five zo goed laat verlopen. Op NerdyGeekyFanBoy blogt hij over boeken, films, series en alles wat verder maar nerderig genoeg is 😉

Blogger nummer drie is Naomi. Naomi en ik zijn rond dezelfde tijd en om ongeveer dezelfde reden begonnen met bloggen. Op Hoofdtaal blogt zij over boeken, maar ook over (onder andere) autisme en psychische gezondheid. Grappig genoeg hebben we best veel overeenkomsten, terwijl we ook best verschillend zijn. En… ik kan hier exclusief onthullen dat Naomi dit jaar meedoet met de serie ZomerLezen! Oftewel: nog meer toffe boekentips voor jullie! (Moet je Naomi wel even gaan volgen hè, anders krijg je ze niet 😉 )

Iemand die net als ik ook regelmatig over lezen schrijft, is Paula van Bookbreak. Paula is net als Joost een stuk jonger dan ik, maar ze kan goed schrijven (waarschijnlijk door haar achtergrond in de journalistiek). Paula heeft een paar leuke rubrieken op haar blog (oa Kringloopvonsten) en leest net als Naomi en ik veel verschillende boeken. Hierdoor zit er snel iets bij wat je aanspreekt!

En tot slot een (in vergelijking met de rest van de bloggers in dit rijtje) vrij jong duo. Veerle en Celine van Secrets of the Tales. Dit zijn twee tienermeiden die samen een boekenblog runnen. Ze vertellen over wat ze lezen, waarom ze boeken wel of niet uitlezen en lijstjes van welke boeken ze gekocht of gekregen hebben. Gezien hun leeftijd vind ik dat ze het ontzettend goed doen, helemaal omdat ze het naast hun school en huiswerk voor elkaar krijgen om dit samen te doen. Vandaar dus een plekje in deze Friday Five!

PS: kijk ook eens bij de andere Friday Five’ers!

2 gedachtes over “Friday Five: boekbloggers die ik in het het zonnetje wil zetten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.