Veerle neemt mijn blog over (poging acht)

Mauw! Nienke heeft het hartstikke warm, dus ik ga een blog voor jullie schrijven! Goed, Nienke heeft het dus warm (ik ook wel een beetje, maar ik doe gewoon meer dutjes en Nienke niet – raar hoor) en daarom ga ik Nienke helpen en een blogpost voor jullie schrijven.

De school waar Nienke werkt heeft bijna zomervakantie, over 10 dagen. Ik weet niet precies wat dat is, maar vorig jaar was Nienke heel lang thuis in de zomer, dus ik hoop dat het weer zoiets is als dat. Wel ging Nienke toen eerst een dag weg en kwam ze terug met een verband om haar arm en toen was ze eerst een poosje heel zielig, dus ik hoop dat ze dat niet weer hoeft te doen.

Nee Veerle, dat ben ik niet van plan. Vorig jaar werd er in de week voor de zomervakantie een schroef uit mijn arm gehaald, zodat ik minder pijn zou hebben.

Owja, dat rare bobbeltje en dat stomme streepje op je arm hè?

Ja. Dat bobbeltje is nu weg, dat was de schroef. Dat streepje zit er nog, dat blijft waarschijnlijk altijd.

Ik vind het fijn dat bobbeltje weg is, want nu kan ik mijn pootje daar weer neerleggen. Maar soms schrik je nog steeds daarvan.

Klopt, dat komt omdat dat stukje arm nog steeds heel gevoelig is en vaak ook nog pijn doet. Vooral na een lange dag of als ik (te) veel gedaan of gelopen heb.

Maar als je niet zielig bent deze zomer, wat ga je dan wel doen? Je gaat toch niet ergens anders slapen hè?

Nee Veerle, ik slaap gewoon thuis en ik ga overdag een aantal keer weg. Ik ga een keer met een vriendin naar een pretpark, en ik wil ook een paar keer zelf een dagje op stap. Ook ga ik een nieuwe game voor mezelf kopen, want de game die ik had besteld komt pas later dit jaar uit.

Game? O, dat is met die poppetjes op dat scherm toch? Mag ik dan kijken?

Natuurlijk. Gezellig zelfs!

Ga je nog meer doen?

Nou, ik ga sowieso volgende week naar de bibliotheek voor een hele grote stapel boeken, en er komen vast nog wel meer leuke dingen bij, want veel van mijn vriendinnen hebben ook zomervakantie. En ik heb lekker veel tijd om met jou te knuffelen en samen op de bank of op het balkon te zitten.

Ja! Balkon! Dan kan ik lekker kijken naar de mensen die buiten lopen. Maar ze mogen niet binnen komen!!

Nee Veer, ik ga niet de hele buurt uitnodigen, daar heb ik helemaal geen zin in. Maar met z’n tweetjes op het balkon lijkt me leuk. Zolang het niet te warm is, want ik hou niet van warm.

Als het warm is krijg ik extra natvoer. Dus ik hou wel van warm! Behalve als warm te warm wordt, dan is warm stom en moet warm weg. Waarom stuur jij warm niet weg?

Dat probeer ik, maar warm trekt zich daar niets van aan, helaas. Pootjes gekruist dat het af en toe gaat regenen, dat helpt vaak goed.

Als het regent, kunnen we dan extra goed knuffelen, lezen en gamen?

Klopt.

Dan duim ik voor heel veel regen deze zomer!

6 gedachtes over “Veerle neemt mijn blog over (poging acht)

  1. Naomi zegt:

    Het regent hier, dus ik hoop voor jou dat Nienke voordat ze gaat werken nog even met je kan knuffelen. En ik ben benieuwd naar de stapel boeken die ze gaat halen. Mauw!

    Like

  2. The Magical Post zegt:

    Wat onwijs leuk geschreven! Heerlijk zo’n vakantie in het vooruit schiet. Ik hoop dat de arm van je baasje snel herstelt en dat ze er dan minder last van heeft nu de schroef eruit is. Dag Veerle de poes. Groetjes aan Nienke!

    Like

  3. rinapka zegt:

    Oh gezellig Veerle, je bent er weer.
    Nou ik denk dat het best een gezellige tijd wordt voor jullie samen en ik hoop dat het niet weer zo heet wordt.

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.