Friday Five: auteurs die een schrijversduo zouden moeten vormen

Friday Five is een tag die bedacht is door Joost van NerdyGeekyFanboy. Iedere vrijdag zetten diverse bloggers vijf boeken binnen een thema centraal. Deze keer is het thema bedacht door Joany van Craving Pages: auteurs die een schrijfduo zouden moeten vormen.

Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik niet zo dol ben op schrijversduo’s, zeker niet als je merkt dat ze ‘om de beurt’ een stukje hebben geschreven. Auteurs hebben namelijk nooit helemaal dezelfde stijl, en je merkt het eigenlijk altijd als ze elkaar afwisselen (want dan heb je een stijlbreuk) of als ze compromissen sluiten in de stijl (want dan heb je van allebei de auteurs een beetje en uiteindelijk helemaal niets, behalve een onbevredigend en/of teleurstellend boek).

Dus wat te doen… Doe ik niet mee aan deze Friday Five, omdat het thema niet mijn smaak is? Geef ik er mijn eigen draai aan? Of kies ik een totaal andere Friday Five als vervanging voor deze?

Ik merk dat ik echt niet goed uit de voeten kan met dit thema (sorry Joany!). Daarom heb ik besloten om deze Friday Five over te slaan. Jammer maar helaas. Soms past een thema echt niet bij je, hoe je het ook probeert uit te voeren, en dat heb ik kennelijk met schrijversduo’s.

Een gedachte over “Friday Five: auteurs die een schrijversduo zouden moeten vormen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.