Friday Five: Series die ik in 2020 zeker wil zien

Friday Five is een tag van Joost van NerdyGeekyFanboy. Iedere vrijdag staat er een thema centraal. Binnen dat thema zet je 5 boeken centraal. Maar: een niet-boekgerelateerd thema. Mijn blog gaat niet over series, maar over boeken, lezen, thee, de bibliotheek en dat soort dingen. In de afgelopen Friday Five gaf ik al aan dat ik heel bewust geen lijstje maak met wat ik wel of niet wil lezen/zien. Dus al zou mijn blog over series gaan, dan zou ik nog steeds niet meedoen.

Dus: weer geen Friday Five van mij. Ik zou zeggen: pak een leuk boek 😉

2 gedachtes over “Friday Five: Series die ik in 2020 zeker wil zien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.