Friday Five: Films die ik in 2020 wil zien

Iedere vrijdag organiseert Joost van NerdyGeekyFanBoy een Friday Five. Verschillende boekenbloggers zetten binnen een bepaald thema 5 boeken centraal. Deze keer is het thema niet boekgerelateerd, dus doe ik niet mee. Als mijn boek wel over films zou gaan, zou ik waarschijnlijk ook niet meedoen. Ik heb namelijk heel bewust geen lijstje met ‘dit moet ik echt dit jaar lezen/zien’.

Dus, deze week geen Friday Five van mij.

2 gedachtes over “Friday Five: Films die ik in 2020 wil zien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.