Friday Five: series die ik in 2021 wil bingewatchen

Het thema van de Friday Five vandaag is series die ik in 2021 wil gaan bingewatchen. Maar mijn blog gaat niet over series, het gaat over boeken. Daarnaast heb ik geen Netflix, en dan bingewatch je al meteen een heel stuk minder.

Dus: geen Friday Five van mij deze week. Tot volgende week!

Friday Five is een wekelijkse tag die georganiseerd wordt door Joost van NerdyGeekyFanBoy. Je vindt al mijn collega-Friday Five’ers hieronder, met hun blog!

8 gedachtes over “Friday Five: series die ik in 2021 wil bingewatchen

  1. Rianne zegt:

    Oh ja, ik doe ook niet echt aan bingewatchen! Ik heb wel Netflix enzo, maar het lukt me meestal niet om meer dan 1 aflevering achter elkaar te zien. Ben ook meer van de boeken dan van series en films.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.