De best gelezen blogposts van oktober

Het is weer tijd voor de best gelezen blogposts van de afglopen maand! En daarbij kan ik ook altijd zien wat er een beetje leeft onder de mensen die mijn blog bezoeken. Zo is het duidelijk dat de scholen weer begonnen zijn (niet alleen heeft Lezen voor de Lijst weer een topscore, maar ook zie je dat andere blogposts rondom school/onderwijs weer hoger in de top-10 komen (en dus ook in die leuke balk rechts op mijn site). Daarnaast zie je ook duidelijk dat het herfst is, aangezien de thee-posts ook opeens weer wat hoger in de ranglijst staan.

De best gelezen blogposts van oktober

Friends, lovers en het grote, verschrikkelijke ding van Matthew Perry (na het overlijden van Matthew Perry schoten mijn statistieken voor deze recensie de lucht in)
Wat ik niet uitlas… (deel 24) (had ik al eens verteld hoe populair deze serie is? 😉 )
Prachtige Poezie: ‘De idioot in het bad’ van M. Vasalis (deze oude blogpost popt regelmatig op in mijn statistieken)

De Wildcard

De wildcard van deze maand (je weet wel, omdat iedere maand ‘Lezen voor de Lijst’ noemen ontzettend saai is, heb ik in plaats van die post een wildcard in het leven geroepen) gaat deze maand naar ‘Als boekenwurmen over de wereld zouden heersen…’, waarin ik mijn gedachten laat gaan over een aantal dingen die anders geregeld zouden zijn als boekenwurmen de baas zouden zijn op deze wereld (of op zijn minst in ons land). Belangrijke noot bij deze post: ik schreef dit voor men in het Midden-Oosten (weer) dingen liet ontploffen, dus het is absoluut niet bedoeld als een politiek statement. Het is gewoon een fijne blogpost met een aantal dingetjes die er zouden veranderen als de boekenwurmen het voor het zeggen zouden hebben.

3 gedachtes over “De best gelezen blogposts van oktober

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.