Nieuw: speciale afbeelding voor luisterboeken!

Vandaag presenteer ik jullie, met gepaste trots, een gloednieuwe afbeelding voor luisterboeken voor op mijn blog!

Een van de dingen waar ik tegenaan liep in het schrijven over luisterboeken is dat het ontzettend lastig is om leuke afbeeldingen te vinden voor bovenaan de blogpost. Of, beter gezegd, om uberhaubt afbeeldingen te vinden rondom luisterboeken. Kennelijk gaat de creativiteit van stockfotograven en afbeeldingen-makers gewoon niet verder dan een boek en een koptelefoon. En dat vond ik saai. Dus ging ik op zoek naar een oplossing.

Nu heb ik een vriendin die ook dol is op luisterboeken. Daarnaast kan ze heel goed tekenen, en heeft ze echt een eigen stijl, een leuke stijl. Daarom vroeg ik haar of ze voor mij een tekening wilde maken over luisterboeken voor op mijn blog.

De enige aanwijzingen die ik haar gaf waren ‘luisterboeken’ en ‘minimaal dit formaat’ (wordpress wil graag dat afbeeldingen aan bepaalde eisen qua formaat voldoen). Verder kreeg ze volledige artistieke vrijheid. En dat heeft een fantastische afbeelding opgeleverd!

Dus vanaf nu heb ik, met dank aan Outsider Art kunstenaar Anneloes 🙂 , een unieke afbeelding op mijn blog voor blogposts over luisterboeken. Bedankt Anneloes!

En om de afbeelding volledig tot zijn recht te laten komen: hieronder ook nog een keer.

Afbeelding is auteursrechtelijk beschermd. Copyright: Anneloes :), 2020.

4 gedachtes over “Nieuw: speciale afbeelding voor luisterboeken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.