Friday Five: Booktubers die je in het zonnetje wil zetten

Friday Five is een tag die bedacht is door Joost van NerdyGeekyFanboy. Iedere vrijdag zetten diverse bloggers vijf boeken binnen een thema centraal. Deze keer is het thema bedacht door Joany van Craving Pages: boektubers die je in het zonnetje wil zetten.

Eehm, oké… ik geloof dat ik iets moet bekennen…

Ik volg geen booktubers (mensen die op YouTube boeken bespreken). Vooral omdat de meesten hun video’s baseren op Engelse boeken. En nu is mijn Engels mondeling vrij goed (inclusief keurig Brits accent), ik lees niet graag in het Engels. Ik vermoed dat dit komt omdat ik dyslectisch ben, waardoor lezen in het Engels me veel meer moeite kost dan lezen in het Nederlands.

En nu kan ik natuurlijk een volle week onderzoek gaan doen naar Booktubers en daar een paar leuke voor jullie uit gaan vissen, maar weet je? Ik vind dat minder leuk dan bloggen, en de tijd die ik daaraan besteed kan ik niet besteden aan het schrijven van leuke blogs of het lezen van boeken. Daarbij zou het geen advies zijn op basis van mijn enthousiasme over deze booktubers. En ik gun iedereen een oprechte enthousiaste aanbeveling. Die kan ik niet geven, dus dan ben ik liever eerlijk en zeg: ik volg geen booktubers, dus ik kan ze jullie ook niet aanbevelen.

PS: kijk ook eens bij de andere Friday Five’ers! Zij hebben misschien wel goede booktube-tips 😉

5 gedachtes over “Friday Five: Booktubers die je in het zonnetje wil zetten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.