Nieuw: Booksometea.com is live!

BookSomeTea.com is live! En nu denk je misschien ‘ja, maar dat is jouw blog, daar kwam ik al. Dus die is dan toch al meer dan een jaar live?’ Ja en nee. Ik blogde voorheen gratis, en het webadres was https://booksometea.wordpress.com. Maar met mijn verjaardag in maart heb ik een domeinnaam gekregen, en nu is het webadres http://www.booksometea.com.

Waarom is dat handig? Nou, dat heeft met je SEO te maken, je Search Engine Optimisation. Een site met .wordpress.com of .watdanook.com is volgens Google (en dat is nou eenmaal de grootste zoekmachine) minder betrouwbaar dan website.com. Dus om meer bezoekers te krijgen en beter gewaardeerd te worden door Google, is het voor mij heel fijn dat ik een domeinnaam heb. Ik wil graag groeien met mijn blog. en ik hoop op meer bezoekers en meer mensen die zich abonneren op mijn blog. Hierdoor maak ik meer kans op recensieboeken van uitgeverijen. Daarnaast biedt een domeinnaam ook meer mogelijkheden in het promoten en verbeteren van mijn site.

Gaan er ook dingen voor de lezers veranderen? Ja, twee dingen. Ten eerste kom je niet meer bij booksometea.wordpress.com uit maar bij booksometea.com, en ten tweede zijn er geen advertenties meer die wordpress hier neerzet. Met andere woorden: het wordt prettiger voor de lezers. Win-win dus!

Met heel veel dank aan de gever van dit verjaardagscadeautje! Tjeerd, je bent geweldig.

10 gedachtes over “Nieuw: Booksometea.com is live!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.