Friday Five: Bookstagrammers die je in het zonnetje wil zetten

Friday Five is een tag die bedacht is door Joost van NerdyGeekyFanboy. Iedere vrijdag zetten diverse bloggers vijf boeken binnen een thema centraal. Deze keer is het thema bedacht door Joany van Craving Pages: boektubers die je in het zonnetje wil zetten.

Opnieuw moet ik iets bekennen…

Ik volg weinig tot geen bookstagrammers (mensen die op Instagram posten over boeken). Waarom dan niet? Omdat ik het idee heb dat het meer gaat om het mooie plaatje dan om het verhaal. En mij gaat het om het verhaal. Ik vind het plaatje minder belangrijk.

Dus vandaag geen Friday Five van mij. Maar mijn collega-bloggers hebben wellicht wél goede bookstagram-tips voor je!

3 gedachtes over “Friday Five: Bookstagrammers die je in het zonnetje wil zetten

  1. Naomi zegt:

    Bijna eng hoe we het in sommige dingen met elkaar eens zijn. Ik volg(de) er wel een paar, maar inderdaad lijkt het te gaan om het mooie plaatje. Prima, maar niet helemaal wat ik zoek;).

    Like

  2. lezendstreepje zegt:

    Nog eentje – ik vind boeken heerlijk, maar zo’n hele account vol prachtige plaatjes: daar klik ik dan van weg. Overload of zoiets. Ik vind het juist heerlijk om te gluren in het leven van de persoon die die boeken leest.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.