BookSomeTea op social media

BookSomeTea heeft nu ook verschillende social media-accounts! Vind jij het leuk om mijn blog ook daar te volgen, dan kun je hier de accounts vinden:

Facebook: www.facebook.com/Booksometea
Twitter: @Booksometea1
Instagram: @Booksometea1

Waarom heeft BookSomeTea zoveel social media-accounts? Nou, omdat ‘bereik’ nogal een dingetje is in (boek)bloggerland. Uitgeverijen verdelen de recensie-exemplaren van boeken op basis van het bereik van een blog. Daarbij kijken ze naar het aantal unieke bezoekers per maand, maar ook naar het bereik van je social media-accounts. Wil je dus groeien met je (boeken)blog, dan moet je social media inzetten. En ja, ik wil graag groeien met mijn blog. Dus heeft BookSomeTea inmiddels 3 accounts op social media-accounts.

Hoe kun jij mij helpen om mijn blog te laten groeien? Volg mijn blog (mail, Twitter of Instagram) of like mijn blog (Facebook). Reageer op blogposts en/of deel mijn blog(posts) op je eigen social media.

Waarom maak ik zo’n ding van mijn blog? Afgezien van het feit dat ik graag wil groeien met mijn blog, is dit nu ook mijn ‘werk’. Ik zou eigenlijk starten met een supertoffe baan, maar doordat de wereld momenteel in de fik staat, staat ook die procedure ‘on hold’. Om toch bezig te blijven, werk ik veel aan mijn blog, en hoop ik op die manier iets positiefs uit deze tijd te halen.

Wat kun jij doen om mij te helpen dit doel te bereiken? Simpel: volg mijn blog (ook) op social media, en vertel andere mensen over mijn blog! Like (blog)posts, reageer op berichten en deel ze op je eigen accounts. Kleine moeite, geheel gratis en mij helpt het enorm.

2 gedachtes over “BookSomeTea op social media

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.