Friday Five: Boeken die ik onder de kerstboom lees

Allereerst: vrolijk kerstfeest allemaal! Ik hoop dat iedereen er toch, ondanks alles, een fijn feest van kan maken.

Dan: boeken die ik onder de kerstboom lees… Nu is het denk ik van belang om eerst even te vermelden dat ik een mini-kerstboompje heb dat ik op de boekenkast zet. Dat is omdat ik een kat heb, en katten en kerstbomen is gewoon niet altijd een goede combinatie…

Juist, dat wilde ik voorkomen, dus ik heb een prima mini-nep-kerstboompje op een plek waar Veerle (de kat dus) niet komt. Verder hangt er wel kerstversiering door de woonkamer, maar niet te veel (prikkels). En ik wacht ook altijd tot de tweede helft van december met versieren (ik tik dit nu dus in een huis dat nog niet in kerststemming is).

Oké, boeken dus. Weet je: meestal lees ik gewoon de boeken die ik uit de bieb heb gehaald, maar dit jaar wil ik ook de boeken die ik van Sinterklaas heb gekregen graag lezen in de kerstvakantie. Ik heb op vijf december Dit is ons verhaal en De academie gekregen, en die wil ik dus allebei graag gaan lezen. Dat gaat me vast niet lukken in die twee dagen kerst, maar zeker wel in de hele kerstvakantie. En als ik nog tijd over heb: ik heb voor de sluiting van de bibliotheek nog even wat extra boeken gehaald en ik heb nog een boekenbon die ik bij de lokale (online) boekhandel uit kan geven. Dus ik kom de kerstvakantie wel door!

Fijne feestdagen!

Friday Five is een wekelijkse tag die georganiseerd wordt door Joost van NerdyGeekyFanBoy. Je vindt al mijn collega-Friday Five’ers hieronder, met hun blog!

5 gedachtes over “Friday Five: Boeken die ik onder de kerstboom lees

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.