Friday Five: mijn leesvoornemens voor 2021

Allereerst! Gelukkig nieuwjaar allemaal!

Dan is het ook vrijdag, en bij de vrijdag hoort een Friday Five. Het thema van vandaag is ‘mijn leesvoornemens voor 2021’. Nu is het zo dat ik al heel lang niet meer aan goede voornemens doe. Ik ben namelijk van mening dat je op iedere dag van het jaar kunt beginnen met een verandering, daar heb je geen goede voornemens voor nodig. Dus geen Friday Five van mij vandaag.

Friday Five is een wekelijkse tag die georganiseerd wordt door Joost van NerdyGeekyFanBoy. Je vindt al mijn collega-Friday Five’ers hieronder, met hun blog!

4 gedachtes over “Friday Five: mijn leesvoornemens voor 2021

  1. Naomi zegt:

    Gelukkig Nieuwjaar! En net als jij doe ik niet aan goede voornemens. Dat is altijd mijn enige goede voornemen, om daar op 1 januari niet aan te doen;). Want inderdaad: als ik iets wil aanpassen in mijn leven doe ik dat op het moment dat het nodig is en ik ga niet wachten tot 1 januari.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.