Friday Five: ongelezen boeken uit mijn boekenkast die ik dit jaar wil lezen

Het nieuwe jaar is begonnen, en daarmee ook de lijstjes met (goede) voornemens. Ik doe niet aan goede voornemens, maar kennelijk kom ik er bijna niet onderuit, aangezien ik met de Friday Five meedoe. Dus, kleine plottwist: ik vertel jullie over vijf boeken die ik inderdaad nog niet gelezen heb, maar ik doe er niet de toezegging bij dat ik ze dit jaar ga lezen. Ik heb namelijk heel bewust geen TBR, en ben niet van plan daar alsnog aan te beginnen.

Even voor de tijdsaanduiding: het is, op het moment dat ik dit schrijf, nog kerstvakantie en 2020 is nog bezig. Het kan dus zijn dat, tegen de tijd dat deze blogpost online komt, ik een paar van deze boeken inmiddels gelezen heb.

Allereerst zijn daar de twee boeken die ik met Sinterklaas kreeg: Dit is ons verhaal van Ashley Elston en De Academie van Astrid Boonstoppel. Deze boeken wil ik in de kerstvakantie nog lezen, dus ik vermoed dat ik deze boeken heb gelezen als deze blogpost online komt.

Ik heb mezelf getrakteerd op het nieuwste boek van Simone van der Vlugt: De Kaasfabriek. Deze heb ik nog niet gelezen, maar die wil ik wel graag gaan lezen (en een recensie van schrijven). Recensie volgt dus nog!

Een dun boekje wat nog in mijn kast staat en wat ik nog niet gelezen heb is Wat jij niet ziet van M. J. Arlidge. Dit was het geschenkje dat je kreeg tijdens de Maand van het Spannende Boek 2020.

En tot slot staat er ook nog Ga lekker zélf in je kracht staan van Japke D. Bouma. Dit boekje kreeg ik ooit cadeau toen ik afscheid nam van een niet nader te noemen werkplek. Het vertrek was met gemengde gevoelens (van twee kanten), waardoor ik het boek even een poosje in mijn kast heb gezet.

Friday Five is een wekelijkse tag die georganiseerd wordt door Joost van NerdyGeekyFanBoy. Je vindt al mijn collega-Friday Five’ers hieronder, met hun blog!

4 gedachtes over “Friday Five: ongelezen boeken uit mijn boekenkast die ik dit jaar wil lezen

 1. Laurie zegt:

  Ik heb Dit is ons verhaal gelezen en vond het wel aardig. Ik voelde niet de onderhuidse spanning die je bij volwassen thrillers vaak voelt, maar op zich geeft dat niet. De Academie heb ik nog liggen. Het geschenkboekje van de spannende boekenweek ligt hier ook nog, moet ik ook nog maar eens aan beginnen.

  Je hebt mijn oude blog nog onderaan dit artikel staan 🙂 En juist vandaag staat er een nieuwe lijst online!

  Like

 2. Naomi zegt:

  Nog een tip: ondanks het feit dat je geen TBR hebt, wil ik even zeggen dat er ook een nieuw boek is van de schrijver van ‘De jachtpartij’. Ben even de naam van de schrijver kwijt, maar het boek heet ‘De gastenlijst’. Kan ook wel op je lijstje;).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.