Veerle neemt mijn blog over (poging 3)

Mauw! Ik neem BookSomeTea weer eens over. Waarom? Omdat het vandaag heel erg warm is en Nienke is onlangs geopereerd, dus ze kan wel wat hulp gebruiken. Vandaag vertel ik jullie daarom eens hoe het met Nienke gaat, want dat is ook belangrijk!

Nienke is dus geopereerd aan haar arm, voor de tweede keer. Vooraf had ze heel veel spanning, dat was heel naar. Gelukkig mocht ze wel diezelfde dag naar huis, en ze zag er een stuk beter uit dan na de operatie in september. Ten eerste omdat ze geen rare blauwe arm had (al kon ze mij niet heel goed aaien), maar ook omdat ze in het ziekenhuis veel liever voor haar waren geweest dan in het vorige ziekenhuis.

En ik kan hier exclusief onthullen dat Nienke er een nieuwe hobby bij heeft! Ze heeft een ding gekocht waarmee ze poppetjes op de tv tovert. Ik begrijp er niet heel veel van, maar ik vind het soms wel leuk om te kijken. Vooral als de poppetjes over een soort eiland met pratende dieren lopen.

Dat heet gamen, Veerle. Die poppetjes zijn onderdeel van een spelletje.

Spelletje? Zoals lichtje vangen of veertje jagen?

Ja, zoiets. Deze spelletjes zitten in een apparaat, een gameconsole.

Juist ja. En welk spelletje is dan met dat eiland?

Animal Crossing New Horizons. Ik heb ook Harry Potter Lego, maar die vind ik moeilijker.

Mauw. Oké. Ga nu maar weer verder met spelen of smelten ofzo.

Goed, Nienke heeft dus een nieuwe hobby. Ik begrijp er nog steeds niet veel van, maar het maakt Nienke blij. En met dit warme weer krijg ik lekker wat vaker natvoer, dus met mij gaat het ook goed. Nienke heeft trouwens een hele fijne stekker, daar komt iets uit waar ik blij en rustig en knuffelig van wordt. Dat is voor Nienke fijn, maar ik word er ook een stuk gelukkiger van. Maar dat zeg ik meestal niet, want ik blijf natuurlijk een kat.

Denk trouwens niet dat Nienke niet meer leest of geen boeken meer luistert hoor! Ze is nog steeds veel aan het lezen. Nienke heeft heel veel tijd nu, want ze heeft iets wat ‘vakantie’ heet. Ik weet niet precies wat dat is, maar het komt er op neer dat Nienke veel meer thuis is en heel veel tijd heeft. Ze zegt dat ze aan het einde van deze maand weer aan het werk moet, maar ik weet niet wanneer dat is.

Nienke vertelt me soms wel over haar werk, en ik ben heel trots op haar. Ze werkt met grote kinderen die niet goed kunnen leren. Nienke zegt dat de kinderen daar mij heel graag willen ontmoeten, maar dat vind ik een beetje eng, dus hebben Nienke en ik afgesproken dat ze soms een foto van mij mag laten zien. Dat vinden de kinderen ook leuk.

Hoor ik daar een zakje natvoer? MauwMauwMauw! Dan moet ik snel mijn natvoer op gaan peuzelen!! Tot de volgende keer!!

5 gedachtes over “Veerle neemt mijn blog over (poging 3)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.