Thema van de Week: bieb geplunderd

In de zomermaanden mag je bij de bieb meer boeken lenen en je mag ze langer houden. Ik maak daar iedere zomer ruimschoots gebruik van, en plan aan het begin van de zomerperiode een moment om naar de bibliotheek in het centrum te gaan. Daar is het aanbod groter dan bij de bieb hier in de wijk.

Deze week heb ik dus de bieb ‘geplunderd’. Nu liggen er 9 boeken op mij te wachten. En dat zijn deze boeken:

School! van Nancy Liebermann. Dit is een ‘reread’ voor mij, een boek dat ik ga herlezen. Ik heb dit boek meegenomen als ‘treinboek’, een boek wat ik in de trein kan lezen zonder dat ik vergeet om uit te stappen.

Mortal Engines van Philip Reeve. Dit is een boek dat al een poosje op mijn ‘nog te lezen’-lijstje staat. Ik ben benieuwd!

Slaves: Raven 2 van Miriam Borgermans. Ik heb de eerste twee delen van deze serie al gelezen, en wil het derde deel ook graag lezen. De recensies van de eerste twee delen kun je hier en hier lezen.

Koninkrijk van As van Sarah J. Maas. Dit boek had ik gereserveerd en ik moest er best lang op wachten. Maar nu is het slot van de serie De Glazen Troon dan eindelijk binnen en kan ik het eindelijk lezen!

Kleine Leugens van Isabel Ashdown. Dit is een tip die ik uit de VN Thrillergids heb geplukt, en ik ben er erg benieuwd naar.

Wie is nou normaal? van Liza Williamson. Een verhaal over een transgender. Dit boek stond al een poosje op mijn wensenlijstje bij de app BiebWise, dus ik zag mijn kans schoon en nam het boek mee.

Tijdbom van Joelle Charbonneau. Joelle Charbonneau is een van mijn favoriete auteurs (en ik wacht met smart op het vervolg van Hof van Eden). Ze heeft een vlotte schrijfstijl en haar boeken lees ik altijd in een ruk uit.

De Executie van Danielle Bakhuis. Dit is het nieuwste boek van Danielle Bakhuis. Haar boeken blijven altijd lang hangen in je hoofd, ze pakt vaak onderwerpen waar je best nog wel even over na blijft denken.

De Giftige Pen & Wie Adverteert een Moord van Agatha Christie. Twee boeken in een band, beiden met Miss Marple in de hoofdrol. Miss Marple is mijn favoriete personage van Agatha Christie. Ook dit boek wordt een ‘treinboek’.

2 gedachtes over “Thema van de Week: bieb geplunderd

  1. Naomi zegt:

    Heerlijk, als er zo’n stapel boeken op je ligt te wachten. ‘Kleine leugens’ heb ik ook gelezen en ik vond het zeker de moeite waard. Ben benieuwd naar je mening over de boeken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.