Friday Five: Boeken die ik in 2020 wil lezen

Iedere vrijdag organiseert Joost van NerdyGeekyFanBoy een Friday Five. Verschillende boekenbloggers zetten binnen een bepaald thema 5 boeken centraal. Deze keer is het thema ‘boeken die ik in 2020 zeker wil lezen’. Nu heb ik wat moeite met dit thema, omdat ik heel bewust geen To Be Read-lijst heb.

Afgezien van het waarom ik geen TBR heb, is het ook zo dat ik voor veel boeken afhankelijk ben van de bibliotheek. Mijn budget is namelijk niet groot, waardoor ik niet alle boeken kan kopen die ik wil lezen. Dat maakt dat ik vaak een aantal maanden moet wachten totdat een nieuw boek beschikbaar (of op zijn minst te reserveren) is bij de bibliotheek. Hierdoor kan het zijn dat ik tot in 2021 moet wachten op boeken. Als ik dan er dan een TBR van maak, weet ik vrij zeker dat ik daar stress van krijg. Lees ik de boeken op mijn eigen tempo, dan scheelt me dat veel stress.

Dus deze keer geen Friday Five van mij. Ik wens jullie wel een heel prettig 2020 met heel veel leesplezier (en lekker veel thee).

4 gedachtes over “Friday Five: Boeken die ik in 2020 wil lezen

 1. do7062 zegt:

  Gelukkig Nieuwjaar ❤️.
  Ik volg je blog al geruime tijd, het werd dus tijd om eens een reactie te plaatsen.
  Bedankt alvast voor je leestips.
  En succes met je blog in 2020.
  Do

  Like

 2. LiefdevoorboekenAmanda zegt:

  Geef niks dat je geen groot Budget hebt want dat heb ik ook niet. De meeste boeken heb ik of via geef weg hoeken of gekregen of gekocht bij kringloopwinkel of tweedehands. Ik koester elk boek of de nieuwe maar zeker de oudere boeken waarvan sommige mensen ze zijn vergeten. Gewoon lekker blijven bloggen en je eigen ding doen.

  Like

 3. Lisa zegt:

  Ik wens je een mooi 2020. Helemaal top, geen TBR lijstje. Veel relaxter om gewoon te kijken wat er beschikbaar is. Ik lees ook alleen van de bib en dan nog ebooks, dus nog kleiner aanbod. Maar dat maakt de uitdaging om wat moois te vinden juist groter.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.