Friday Five: vijf boekverfilmingen die je liever niet had gezien

Friday Five is een tag die bedacht is door Joost van NerdyGeekyFanboy. Iedere vrijdag zetten diverse bloggers vijf boeken binnen een thema centraal. Deze keer is het thema: boekverfilmingen die je liever niet had gezien.

Goed, het is weer eens tijd voor een bekentenis: ik kijk niet vaak boekverfilmingen. Alleen als ik zeker weet dat ik het leuk ga vinden, dan kijk ik. Ik doe ook vooronderzoek en kan (mede daardoor) goed inschatten of ik een boek leuk ga vinden of niet. Geen Netflix hebben helpt hier overigens ook bij 😉

Wil je wel heel graag iets lezen rondom verfilmde boeken? Ik heb vorig jaar een ZomerLezen geschreven met allemaal verfilmde boeken. Je kunt daar vast een paar leuke tips vinden!

Misschien zijn andere Friday Five’ers wel teleurgesteld in boekverfilmingen! Dus kijk vooral ook even op hun blogs 😉

7 gedachtes over “Friday Five: vijf boekverfilmingen die je liever niet had gezien

  1. loesjezaakjes zegt:

    Ik kijk weinig films of series maar als ik een boek gelezen heb die verfilmd is, dan ben ik meestal benieuwd naar wat ze er van gemaakt hebben. Als ik een serie of film wil zien en het blijkt op een boek gebaseerd te zijn dan probeer ik eerst het boek te lezen.

    Hier wel Netflix maar ik kijk amper!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.