Friday Five: Zeg eens Y!

De lettertag loopt op zijn eind, en we zijn bij de letter y aangekomen… Nu heb ik een probleem: ik lees hoofdzakelijk in het Nederlands, en ik lees geen manga. Verder doe ik niet aan yoga, en dan blijven er maar heel weinig boekentitels over die met de y beginnen.

Ik kan hetzelfde doen als met de letter x, en een flinke google-actie er tegenaan gooien om jullie toch een paar titels te geven. Maar aangezien ik dat ook al voor een aantal andere letters heb moeten doen, vind ik dat eigenlijk niet zo leuk. Ik merk dat daarmee voor mijn het plezier uit de Friday Five verdwijnt. Ik kan ook een compleet andere Friday Five in elkaar zetten, maar dat heb ik voor een van de thema’s die eraan zit te komen ook al gedaan, en ik wil ook weer niet te vaak afwijken.

Ik heb daarom besloten om de Friday Five van vandaag een keer over te slaan. Als je toch graag een lettertag wil lezen, kun je kijken bij een van mijn collega-Friday Five’ers. Ik ga hetzelfde doen, want ik ben heel benieuwd welke boeken met de Y zij hebben gevonden.

Friday Five is een wekelijkse tag die georganiseerd wordt door Joost van NerdyGeekyFanBoy. Je vindt al mijn collega-Friday Five’ers hieronder, met hun blog!

6 gedachtes over “Friday Five: Zeg eens Y!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.