De best gelezen blogposts van februai

Aflevering 2 van Het beste van de maand! Welke blogposts waren in februari het meest populair en welke blogpost krijgt van mij deze maand de wildcard? Je leest het in ‘Het beste van de maand’!

Nog even de spelregels: in dit maandoverzicht sla ik ‘lezen voor de lijst’ over, want die is sowieso iedere maand de topscoorder en het wordt ontzettend saai om iedere maand dezelfde blogpost te linken (en voor jullie om die nogmaals te gaan lezen). Daarom heb ik in plaats van deze blogpost een wildcard, die ik geef aan een blogpost die van mij wel wat meer aandacht had mogen krijgen/beter gelezen had mogen worden.

De best gelezen blogposts

Waarom we allemaal meer Nederlandse boeken zouden moeten lezen (waarin ik uitleg dat we de Nederlandse boekenmarkt te kort doen door vooral vertaald werk te lezen)
10 detectives die mensen vaak over het hoofd zien (getallen scoren, zei ik dat al?)
Prachtige Poezie: ‘De idioot in het bad’ van M. Vasalis (een oude blogpost die zo af en toe opeens heel veel lezers trekt, vorig jaar haalde hij zelfs de top-5 van het jaar)

De wildcard

De wildcard van deze maand gaat naar twee blogposts, namelijk ‘Selfcare en me-time met boeken’ en ‘Selfcare en me-time met thee’. Deze maand heb ik wat extra behoefte gehad aan ‘selfcare’ en ‘me-time’ (wegens prive-omstandigheden die ik hier niet uit de doeken ga doen, wees ervan overtuigd dat ik niet voor niets meer behoefte had aan rust, selfcare en me-time) en boeken en thee zijn voor mij een fijne manier om dat te bereiken. Vandaar dat ik die blogposts ook schreef 😉 En daarom krijgen ze nu ook een wildcard.

2 gedachtes over “De best gelezen blogposts van februai

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.