De best gelezen blogposts van april

De eerste blogpost van mei, en dat betekent dat we terugblikken op de maand april. Welke blogposts werden afgelopen maand het beste gelezen en naar welke blogpost gaat deze keer de wildcard?

Nog even de spelregels: ik noem hier de drie posts die het beste gelezen zijn, maar ‘Lezen voor de Lijst: mijn aanraders’ telt niet mee. Uit ervaring weet ik namelijk dat die iedere maand de topscoorder is. In plaats daarvan geef ik een wildcard aan een blogpost die van mij best wat meer aandacht had mogen krijgen.

De drie best gelezen blogposts

Boekconcepten waar ik helemaal klaar mee ben (van die dingen die inmiddels zo ver uitgemolken zijn dat je er op geen enkele manier meer een positieve draai aan kunt geven)
Waarom ik zeg: als je maar leest (over het verschil tussen kwaliteit en kwantiteit in lezen)
ZomerLezen 2023: wie doet er mee? (Je kunt je nog opgeven om mee te doen! Hartstikke leuk en gezellig! En meer bezoekers naar je blog in de zomermaanden! Mail snel naar booksometea@gmail.com! )

De wildcard

De wildcard van deze maand gaat naar de geheime zoekfunctie voor spannende boeken! Bij de Universiteit Leiden zijn een paar mensen zo geweldig geweest om ruim 21000 boeken in te voeren in een database. Je kunt nu zoeken op verschillende tamelijk specifieke genres (financiële thrillers bijvoorbeeld) en in de database zitten ook jeugdboeken (altijd handig, bijvoorbeeld als je meedoet aan ZomerLezen, hint hint). Je kunt zoeken op het jaar waarin het verschenen is, hoeveel sterren het in de VN Detective & Thrillergids kreeg, op genre en op auteur. Veel plezier!

6 gedachtes over “De best gelezen blogposts van april

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.